Tort cu crema caramel

de mihaelaM in Torturi, 10 Mai 2011 | 2019 vizualizari

 

acest tort il dedic special pt draguta noastra Cris care isi serbeaza ziua casatorie

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 6 oua
  • 1cana zahar
  • 1cana faina
  • CREMA
  • 1plic crema de caramel
  • 250ml lapte
  • 4linguri zahar
  • SIROP
  • 700ml apa
  • 1cana zahar
  • 1esenta rom
  • PT ORNAT
  • frisca hulala(250ml)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema caramel:

http://www.bucataras.ro/retete/blat-de-tort-cu-cacao-20841.html,dar nu punem cacao.


Crema de caramel o punem in vasul de la mixer iar peste ea mai adaugam4linguri de zahar ,apoi laptele fiert si racit(la frigider)mixam bine un minut la viteza mica apoi la viteza mare pana se intareste.


Tortul o data racit,taiat in 3 si insiropat il putem asambla,iar la urma ornam cu frisca.Cam atat pofta buna si multi multi ani inainte Cris

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

mihaelaM 1

12.05.2011, 10:11

Cris baiatul meu cel mare e pe 27 dar oct
defapt noi o tinem langa din septembrie,ca suntem cate unul in fiecare luna daca planuiam si nu se nimerea asa

mihaelaM 1

12.05.2011, 10:13

Luk

mihaelaM 1

12.05.2011, 10:13

lilik

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
tort Straciattella Socrella