Tort cu crema de banane

de Lau in Torturi, 1 Sep 2011 | 2525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri faina
  • 100 g zahar
  • un praf de sare
  • coaja de lamaie
  • CREMA
  • 350 ml smantana pentru frisca
  • 2 banane
  • 200 g zahar
  • DECOR
  • frisca
  • 1 banana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de banane:

Ungem tava cu ulei si o tapetam cu faina. Dam drumul la cuptor.


BLAT-Separam albusul de galbenus. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam in continuare. Adaugam galbenusurile unul cate unul, adaugam faina, coaja de la o lamaie data prin razatoare. Amestecam usor, apoi compozitia o turnam in tava si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca si taiem blatul in 3


CREMA-mixam smantana cu zaharul. Bananele le pisam cu blenderul si adaugam frisca, apoi omogenizam


ASAMBLARE-asezam prima foaie -o insiropam-adaugam jumatate din crema-foaie-insiropam-crema ramasa-foaie- insiropam-adaugam frisca si ornam cu banane


Eu am amestecat 3 linguri de frisca cu 2 linguri de cocos rosu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

adry88 1

02.09.2011, 11:34

delicios

jolygina 1

02.09.2011, 17:22

excelent

Lau 1

03.09.2011, 09:31

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si visine