Tort de biscuiti

de deliciousflavours in Torturi, 12 Dec 2011 | 2466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr biscuiti
  • 100 gr zahar praf
  • 100 gr nuca macinata
  • 1 lingura cacao
  • 4 galbenusuri
  • 4 linguri lapte caldut
  • Pentru spuma  
  • 4 albusuri
  • 8 linguri zahar+4 linguri ptr caramelizat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Biscutii ii zdrobim bucatele, eu i-am pus in blenderul cu cutite dar numai putin ca altfel ies prea fini. Adaugam zaharul, cacaua, galbenusurile si nuca macinata. Amestecam cu mana si adaugam laptele caldut treptat pana obtinem consistenta dorita, nici prea moale nici prea tare.


Punem compozitia de biscuiti intr-o tava rotunda sau dreptunghiulara, o intindem uniform si deasupra punem spuma pe care o facem astfel: inainte sa incepem sa batem albusurile cu mixerul, punem un strop de sare. Cand incepe sa devina tare adaugam zaharul si mai batem inca vreo 3-4 minute. Lasam deoparte si caramelizam 4 linguri de zahar. Asa fierbinte adaugam treptat la spuma mixand continuu. Cand este gata intindem peste biscuti si gata tortuletul!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

alldaycooking 1

12.12.2011, 18:09

Cat de frumos ai decorat tortul!

MotanLaOale 1

12.12.2011, 23:49

bunbun

deliciousflavours 1

14.12.2011, 10:12

va multumesc ptr aprecieri
mitinita scumpa, din pacate nu prea stiu cum sa te invat sa te lasi de cafea...mie nu mi-a fost greu deoarece nu m-am apucat niciodata
am gustat o singura data si problema mea este ca nu-mi place gustul amarui care-mi ramane apoi...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti cu crema de cacao