Tort cu crema de branza si capsuni

de mirela0911 in Torturi, 26 Mai 2015 | 1227 vizualizari

 

Pentru ca tot am primit drept premiu dulce natural Green Sugar (Multumesc Bucataras) am zis sa-l si folosesc, preparand acest tort delicios, fara nici o diferenta de gust, dar cel mai important 0 calorii si 0 indice glicemic! Asadar, se poate folosi cu incredere Green Sugar, fara teama de a modifica in vreun fel preparatul, ca si gust!
P.S.: Singura problema e ca am facut tortul prea mic! :D

 

INGREDIENTE

Pt. blat:

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 60 g Green Sugar
  • 60 g faina
  • 1 lgt praf de copt

Pt. crema:

  • 400 g crema branza
  • 45 g Green Sugar
  • 250 g capsuni
  • 1 lgt esenta de vanilie

Pt. decor:

  • 5-6 capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de branza si capsuni:

Blatul: Se mixeaza ouale, praful de sare si Green Sugar la viteza mare pentru cca 20 de minute, pana isi tripleaza volumul. Faina se amesteca cu praful de copt apoi se incorporeaza in crema de oua in doua reprize, amestecand usor pana la omogenizare. Se toarna compozitia intr-o forma de tort (diametrul de 18 cm) unsa si tapetata cu unt. Se da la cuptor la 180 de grade pentru 25-30 minute. Se face testul scobitorii. Se lasa sa se raceasca.


Crema: Crema de branza se amesteca bine cu Green Sugar, pana ce acesta se topeste si esenta de vanilie. Capsunile se spala, se curata de codite si se taie bucatele. Se opreste din crema de branza in jur de 3 linguri, restul se amesteca cu capsunile.


Dupa ce s-a racit blatul, se taie in doua. O parte se aseaza pe un platou, se pune toata crema cu capsuni, se niveleaza apoi se pune al doilea blat. Se unge cu crema pastrata si se decoreaza cu capsuni. Simplu, dar foarte bun!


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pt coacerea blatului am folosit o forma de silicon cu diametrul de 18 cm.

2

Blatul astfel preparat nu necesita insiropare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

simona72 1

26.05.2015, 16:07

Rocsi 1

26.05.2015, 20:06

Un deliciu aromat!

Andra_Constantinescu 1

30.05.2015, 14:57

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de iaurt si fructe de padure