Tort cu crema de ciocolata alba si capsuni

de laylalala in Torturi, 30 Mai 2011 | 2701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 70 gr unt, topit
  • 50 ml lapte
  • 100 gr ciocolata amaruie, topita
  • 120 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf sare
  • Crema
  • 200 ml frisca lichida
  • 400 gr ciocolata alba, topita si racita
  • 140 gr crema de branza
  • 300 gr capsuni, tocati marunt
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de ciocolata alba si capsuni:

1. Incalzeste cuptorul la 180°. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de 18 cm diametru.


2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si esenta de rom pana cand isi maresc volumul. Incorporeaza untul topit urmat de lapte si ciocolata amaruie. AMesteca faina cu praful de copt sis area apoi adauga-le in compozitia precedent. Toarna aluatul in forma pregatita si da la copt pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curate. Lasa blatul sa se raceasca complet.


3. Pentru crema, bate frisca. Incorporeaza ciocolata alba urmata de crema de branza.


4.Pentru asamblare, taie blatul in 3, pe orizontala. Aseaza un blat pe o farfurie, unge cu crema si presara cu capsuni.Repeta procedura cu restul blaturilor, cremei si a capsunilor.

 

TIPS-URI

1

Pentru mai multe poze despre cum am realizat omuletul de pe tort intrati pe http://lauradfood3.blogspot.com/

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de ciocolata alba si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

laylalala 1

30.05.2011, 23:07

am facut tortul pentru tatal meu care se ocupa cu banii

ionela2682 1

31.05.2011, 11:10

Mama ce de EUROI!

Anamaria7 1

31.05.2011, 16:26

"care se ocupa cu banii" tare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu capsuni si Green Sugar