Tort cu crema de iaurt si piersici

de mirela0911 in Torturi, 14 Aug 2016 | 2321 vizualizari

 

Este un tort care se prepara rapid si la fel se si mananca! 

 

INGREDIENTE

  • 7 bucati piscoturi
  • 10 buc biscuiti Petit Beure
  • 350 g iaurt gras
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g zahar pudra vanilat
  • 2 piersici
  • 1/2 plic gelatina
  • pepene rosu pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de iaurt si piersici:

Ingredientele date sunt pentru un tort cu diametrul de 20 cm!!!


Se ia forma de tort cu diametrul de 20 cm si se tapeteaza cu folie alimentara. Se aseaza piscoturile pe fundul formei.


Iaurtul se amesteca bine cu zaharul pudra vanilat. Frisca se mixeaza pana se intareste. Gelatina se pune la inmuiat in 50 ml apa, apoi se incalzeste usor pana se dizolva granulele de gelatina. Piersicile se spala, se curata de piele apoi se taie cubulete. Peste iaurt se toarna gelatina, se amesteca, se pun apoi piersicile iar la final se incorporeaza frisca.


In forma de tort, pe margine se aseaza cate un biscuite, apoi se toarna crema, se niveleaza, se acopera cu folia si se da la rece pentru cateva ore.


Se scoate din frigider, se aseaza pe un platou si se indeparteaza folia alimentara, se orneaza cu felii de pepene rosu apoi se portioneaza si se serveste.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pentru o forma cu diametrul mai mare, mariti cantitatile de ingrediente!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de iaurt si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

miki_a 1

17.08.2016, 16:51

O splendoare de tort!

Rahela Velicu 1

18.08.2016, 22:58

arata super!

mihaelar63 1

03.09.2016, 00:06

Faina reteta Cred ca m-as incumeta sa prepar si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort craniu