Tort cu crema de lamaie

de MIUTA in Torturi, 22 Mai 2011 | 5324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet piscoturi
  • 2 plicuri crema de lamaie de Dr.Oetker
  • 500 ml lapte
  • 200 ml frisca
  • sirop de fragute
  • 10 linguri zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de lamaie:

Se prepara crema de lamaie din cele doua plicuri cu 500 ml lapte si 10 linguri de zahar pudra.


Se amesteca siropul de fragute cu putina apa.In acest suc se insiropeaza jumatate din piscoturi si se aseaza pe un platou.Deasupra se pune crema de lamaie.


Se pune deasupra cremei cealalta jumatate de punga de piscoturi insiropate in suc de fragute.Deasupra se orneaza cu frisca Hulala si se aranjeaza dupa preferinta.Se da la frigider o ora.E delicios,parfumat si foarte racoros pentru o zi de vara fierbinte!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

elena1988 1

23.05.2011, 22:03

gaby_gabytza 1

25.05.2011, 22:51

deyutzky 1

29.05.2011, 12:06

cred ca e tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Arici pogonici