Tort cu crema de lamaie si budinca de capsuni

de Lau in Torturi, 11 Feb 2011 | 3225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort din comert
  • 1 plic budinca de capsuni
  • 1.400kg lapte
  • 400g zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 lamaie
  • 300g margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de lamaie si budinca de capsuni:

Pregatim crema prima data. Punem 900 ml lapte la fiert cu 350 g zahar. Separat amestecam faina cu un pic de lapte si punem peste lapte cand fierbe. Amestecam pana se ingroasa, adaugam margarina si cand se topeste se opreste focul si se adauga zeama de la lamaie. Se lasa sa se raceasca.


Preparam budinca conform instructiunilor numai ca punem 400 ml de lapte in loc de 500 ml. Cand s-au racit, asamblam tortul: 1 foaie-jumatate din crema de lamaie-foaie-budinca de capsuni. Se opresc 2 linguri pentru decor-foaie-restul de creama si ornam dupa preferinta,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de lamaie si budinca de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

DIANA B 1

12.02.2011, 15:39

ce bine ca s-a nascut dl Dr O ... de toate gasim la el ... place cum gandesti , faci si bun si cu putin service

mirela0911 1

13.02.2011, 12:45

tare bine arata

adry88 1

04.07.2011, 16:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

”Urși” de mămăligă cu brânză

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

pe 15.10 la 21:36

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Senzational