Tort cu crema de mascarpone si capsuni

de marcela1979 in Torturi, 3 Iul 2014 | 2348 vizualizari

 

Pentru sotul meu

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 lg zahar
  • 4 lg faina alba
  • 2 lg ulei
  • 2 lg cacao
  • 500 gr mascarpone
  • 250 gr frisca lichida
  • 200 gr capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de mascarpone si capsuni:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zahar si un praf de sare.Galbenusurile se freaca cu ulei ,apoi se adauga la albusuri.Se amesteca incet cu o lingura pana se incorporeaza,se adauga faina si cacao si se incorporeaza.Se pune in tava si se da la cuptor la foc mediu 30 de min.Se face testul cu scobitoarea.


Cand este gata blatul se scoate din forma si se lasa sa se raceasca,apoi cand este rece se taie in 3 parti.


Se face crema astfel :se bate cu mixerul mascarponele si frisca 100 ml si 100 gr capsuni pana devine o crema.Se monteaza astfel: se pune o bucata de blat se pune crema,se pun capsuni felii,se pune al doilea blat se repeta operatiunea dinainte si se pune al 3 lea blat.Se acopera tot cu crema de mascarpone apoi se imbraca in frisca si se orneaza cu capsuni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de mascarpone si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

03.07.2014, 21:32

Mmm ce bun!

MotanLaOale 1

04.07.2014, 23:56

Andra_Constantinescu 1

08.01.2015, 09:33

Buun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema ganache si capsuni