Tort cu crema de mascarpone si capsuni

de marcela1979 in Torturi, 3 Iul 2014 | 2386 vizualizari

 

Pentru sotul meu

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 lg zahar
  • 4 lg faina alba
  • 2 lg ulei
  • 2 lg cacao
  • 500 gr mascarpone
  • 250 gr frisca lichida
  • 200 gr capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de mascarpone si capsuni:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zahar si un praf de sare.Galbenusurile se freaca cu ulei ,apoi se adauga la albusuri.Se amesteca incet cu o lingura pana se incorporeaza,se adauga faina si cacao si se incorporeaza.Se pune in tava si se da la cuptor la foc mediu 30 de min.Se face testul cu scobitoarea.


Cand este gata blatul se scoate din forma si se lasa sa se raceasca,apoi cand este rece se taie in 3 parti.


Se face crema astfel :se bate cu mixerul mascarponele si frisca 100 ml si 100 gr capsuni pana devine o crema.Se monteaza astfel: se pune o bucata de blat se pune crema,se pun capsuni felii,se pune al doilea blat se repeta operatiunea dinainte si se pune al 3 lea blat.Se acopera tot cu crema de mascarpone apoi se imbraca in frisca si se orneaza cu capsuni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de mascarpone si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

03.07.2014, 21:32

Mmm ce bun!

MotanLaOale 1

04.07.2014, 23:56

Andra_Constantinescu 1

08.01.2015, 09:33

Buun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheescake cu Oreo

ieri la 17:38

Omleta cu dragoste...de dieta

ieri la 15:33

Chec cu mere

de GeorgiG 5

pe 17.02 la 17:31

Entrement cu ricotta si zmeura

pe 17.02 la 08:59

Rulouri cu omleta si ton

de Rocsi 9

pe 16.02 la 20:00

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata, frisca si capsuni