Tort cu crema de prune

de Lau in Torturi, 5 Oct 2011 | 1645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti
  • 200 ml coniac
  • 4 galbenusuri
  • 400 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 250 g zahar
  • 1 esenta de rom
  • 250 g iaurt natural
  • 3 linguri de dulceata de prune
  • 1 plic gelatina
  • nuca de cocos
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de prune:

Galbenusurile le amestecam cu zaharul,faina,esenta de rom,laptele si punem la fiert amestecand continuu pana ce se ingroasa.


Iaurtul se amesteca cu dulceata de prune, apoi se amesteca cu crema de ou.


Gelatina se pregateste conform instructiunilor de pe plic,se amesteca cu crema de ou,dam la rece pana pregatim tava


Intr-o tava cu pereti detasabili,asezam folie alimentara,biscuiti ii trecem prin coniac si ii asezam in tava,unul langa altul,adaugam crema si acoperim tava,dam din nou la rece pana la inchegarea completa a cremei(eu am lasat-o peste noapte)


A-2 zi scoatem tortul din tava si asezam pe un platou,deasupra am adaugat nuca de cocos si ciocolata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adry88 1

07.10.2011, 15:58

bun

Lau 1

07.10.2011, 22:36

multumesc

gaby_gabytza 1

12.10.2011, 15:49

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Tort cu iaurt si fructe de padure