Tort cu crema de vanilie si mure.

de dicarmencitta1957 in Dulciuri, 16 Feb 2010 | 4323 vizualizari

 

by dicarmencitta 1957
Este un tort delicios de vara, care trebuie servit doar foarte rece.

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tarta(Carrefour).
  • 1 plic crema de vanilie de la Dr Oetker.
  • 200 ml lapte pentru plicul de crema.
  • 200 ml frica lichida Hulala.
  • 5 linguri de zahar(cine doreste mai dulce pune mai mult).
  • 1 lingurita ness.
  • 50 ml apa.
  • 1 plic Bourbon-vanille Aroma- Dr.Oetker.
  • 50 gr amaretto sau 50 gr lichior de cafea.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de vanilie si mure.:

Se face mai intai crema de vanilie cu 200 ml lapte si 200 ml frisca lichida Hulala, pe care o bagam la frigider.Cand facem crema se amesteca impreuna praful de vanilie cu laptele si smantana lichida,plus cele 5 linguri de zahar se freaca intai la treapta intaia si apoi 3 minute la treapta a treia(adica tare)


Insiropam blatul de tarta cu 1 lingurita de ness,50 gr Amaretto(sau lichior de cafea) plus plicul de Bourbon-Vanille,50 ml apa si apoi turnam siropul peste blatul de tarta.Se intinde si crema de vanilie peste blat.Apoi ornam tarta cu mure pe care le-am spalat bine si le-am lasat la scurs in strecuratoare.


Dupa ce l-am ornat il bagam cel putin 2 ore la frigider,pentru ca acest tort merge servit rece.


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de vanilie si mure." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

16.02.2010, 20:29

Teo 1

16.02.2010, 22:06

imi inchipui cat de racoritor e!

gaby_duceag 1

16.03.2010, 07:20

la multi ani sanatosi si fericiti!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere caramelizate