Tort cu crema de zahar ars

de oana_pisicutza16 in Torturi, 5 Apr 2012 | 6623 vizualizari

COMENTARII (23)

Ina 1

05.04.2012, 21:04

Arata foarte bine si asa

gaby_duceag 1

05.04.2012, 21:05

iry-gabriela 1

05.04.2012, 21:52

Sim0na 1

05.04.2012, 21:55

As vrea si eu o portie...

Lau 1

05.04.2012, 22:14

imi place

deyutzky 1

05.04.2012, 22:15

ce bun e

oana_pisicutza16 1

05.04.2012, 22:27

multumesc fetlor pentru aprecieri

oana_pisicutza16 1

05.04.2012, 22:28

te astept simona la o felie

diaconta 1

05.04.2012, 22:54

mi-a placut si mie reteta,dar n-am incercat-o
imi place cum ti-a iesit

oana_pisicutza16 1

05.04.2012, 23:05

Ma bucur ca iti place, e foarte buna

Bya Ralu 1

05.04.2012, 23:28

foarte gustoasa oana vreau si eu o bucatica!

oana_pisicutza16 1

05.04.2012, 23:35

Cu mare placere

MotanLaOale 1

05.04.2012, 23:36

bun bun

dakris 1

06.04.2012, 07:52

Zaharul ar trebui un pic mai ...ars, sa aiba culoarea maro inchis nu bej ori maro deschis inainte de a-l intinde pe cratita si astfel tortul va iesi mai colorat. Eu pun mai ard mai mult zahar ... cam 150 g
Pentru prima data e fff bine!
Foarte frumoase si sugestive pozele!

mamaieelena 1

06.04.2012, 09:03

frumos

oana_pisicutza16 1

06.04.2012, 10:02

multumesc dakris pentru sfat o sa incerc data viitoare

bucatarimcudiana 1

06.04.2012, 10:14

bun tortuletul

Rocsi 1

06.04.2012, 11:14

e foarteeeee bunnnnn

oana_pisicutza16 1

06.04.2012, 12:58

multumesc diana

oana_pisicutza16 1

06.04.2012, 12:58

multumesc rocsi

Zamfira 1

06.04.2012, 23:23

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 21:40

Zamfira

adriana65 1

23.04.2012, 09:50

yammy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de zahar ars si nectarine