Tort cu crema si ananas

de Andreea Caroline in Torturi, 11 Sep 2014 | 2461 vizualizari

 

Stiu ca blatul de tort e mai bun facut in casa si nici dificil de facut dar uneori la fel de bun e si cel din comert ...

 

INGREDIENTE

  • 1 blat tort rotund

Pentru creme:

  • 200 gr ciocolata cu alune
  • 450 ml frisca lichida
  • 200 gr cuburi ananas in sirop

Pentru ornat :

  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri nutella
  • 5 felii ananas
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema si ananas:

Incepem prin a prepara crema de ciocolata.


Punem intr-o tigaie ciocolata rupta in bucati mici impreuna cu 250 ml frisca lichida.Punem la foc mic si amestecam continuu pana ce ciocolata s-a topit ,facand insa atentie ca frisca sa nu inceapa sa fiarba.


Lasam sa se raceasca si dam la frigider pentru cel putin o ora.Trecut timpul, mixam cu mixerul la viteza maxima pana ce crema isi dubleaza volumul si devine pufoasa.Dam din nou la frigider.


Separat mixam restul de 200 ml frisca pana ce define tare si luciasa si amestecam impreuna cu cuburile de ananas.Pastram la frigider pana in momentul asamblarii tortului.


Pentru crema cu care ornam, mixam cele 200 ml frisca lichida impreuna cu nutella.


Luam blatul si il taiem in trei parti egale pe orizontal.


Primul blat il insiropam cu siropul de la ananas.Asezam apoi un strat cu crema de ciocolata cu alune.Asezam apoi cel de-al doilea blat ,il insiropam si ornam cu frisca si ananas.


Incheiem cu ultimul blat de tort.Acoperim cu crema de frisca cu nutella si ornam cu rondele de ananas taiate pe jumatate .


Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.


A fost tare bun , in special pe gustul copiilor :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Andreea Caroline 1

11.09.2014, 19:21

Val

Rocsi 1

11.09.2014, 21:15

Vreau o feliuta!

Andreea Caroline 1

11.09.2014, 22:52

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Flori,fete si ....un tort ciocolatos cu capsuni