Tort cu frisca Montare d'oro

de camiionescu in Retete Montare D’oro, 11 Dec 2018 | 1003 vizualizari

 

Este un tort pe care îl pregătesc cu mare drag pentru baieteii mei.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 8 ouă
  • 2 cani de zahăr
  • 8 linguri de ulei
  • 8 linguri lapte
  • Esența
  • Un praf de sare
  • 1 linguriță praf de copt
  • 2 cani faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca Montare d'oro:





Se pregătesc ouale, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu praful de sare până devin spumă. Se adaugă zahărul, esentele, uleiul si laptele si se omogenizeaza bine. Se amesteca cu faina praful de copt si se adauga peste compoziție, amestecând continuu. Se pregateste o tava și se pune o foaie de copt adăugând compoziția. Se da la cuptorul preincalzit și se lasă o oră. Se scoate și se lasă la răcit.



Frisca se pune intr-un castron si se mixeaza apoi se introduce la frigider.

 

TIPS-URI

1

Se lasă peste noapte la frigider iar eu mai pun 1 plic de zahăr vanilat la mixare peste frișcă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca Montare d'oro" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Gherca Daniela 1

12.12.2018, 13:47

gaby_gabytza 1

13.12.2018, 06:42

Foarte frumos😍😍😍

dantes 1

14.12.2018, 09:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10688 puncte

 Merisor

9730 puncte

Rocsi

5870 puncte

RODIMUR

5393 puncte

mirela0911

5292 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort cu creme de ciocolata si clementine