Tort cu fructe si frisca

de Dea_Dea in Torturi, 3 Iun 2013 | 2246 vizualizari

 

Un tort simplu , racoros si gustos!

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 3 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • FRUCTE
  • un cocktail de fructe de 230 gr
  • SIROP:
  • siropul de la fructe
  • GLAZURA:
  • 200 ml frisca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe si frisca:

BLATUL:


Ouale se mixeaza cu zaharul pana devin cremoase, se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza cu o spatula. Se pune in tava (24 cm diametru) unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt, Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 30 -40 minute. Se scoate si se lasa la racit.


FRUCTE:


Fructele se pun la scurs si siropul se pastreaza pentru insiroparea blatului.


GLAZURA:


Frisca se bate spuma.


In tava in care am copt se pune blatul, se insiropeaza, se pun fructele iar deasupra se pune frisca si se da la frigider.


POFTA BUNA!!


 

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice fel de fructe.

2

Fructele se pot pasa, ca sa fie ca o crema dar atunci se foloseste un plic de gelatina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

babi5 1

03.06.2013, 14:56

ianculubita 1

03.06.2013, 15:55

bun,bun!!

T I M E A 1

03.06.2013, 21:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de portocale si vanilie