Tort cu fructe si frisca

de Dea_Dea in Torturi, 3 Iun 2013 | 2426 vizualizari

 

Un tort simplu , racoros si gustos!

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 3 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • FRUCTE
  • un cocktail de fructe de 230 gr
  • SIROP:
  • siropul de la fructe
  • GLAZURA:
  • 200 ml frisca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe si frisca:

BLATUL:


Ouale se mixeaza cu zaharul pana devin cremoase, se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza cu o spatula. Se pune in tava (24 cm diametru) unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt, Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 30 -40 minute. Se scoate si se lasa la racit.


FRUCTE:


Fructele se pun la scurs si siropul se pastreaza pentru insiroparea blatului.


GLAZURA:


Frisca se bate spuma.


In tava in care am copt se pune blatul, se insiropeaza, se pun fructele iar deasupra se pune frisca si se da la frigider.


POFTA BUNA!!


 

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice fel de fructe.

2

Fructele se pot pasa, ca sa fie ca o crema dar atunci se foloseste un plic de gelatina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

babi5 1

03.06.2013, 14:56

ianculubita 1

03.06.2013, 15:55

bun,bun!!

T I M E A 1

03.06.2013, 21:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort Papusa