Tort cu fructe si frisca

de Dea_Dea in Torturi, 3 Iun 2013 | 4730 vizualizari

 

Un tort simplu , racoros si gustos!

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 3 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • FRUCTE
  • un cocktail de fructe de 230 gr
  • SIROP:
  • siropul de la fructe
  • GLAZURA:
  • 200 ml frisca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe si frisca:

BLATUL:

Ouale se mixeaza cu zaharul pana devin cremoase, se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza cu o spatula. Se pune in tava (24 cm diametru) unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt, Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 30 -40 minute. Se scoate si se lasa la racit.

FRUCTE:

Fructele se pun la scurs si siropul se pastreaza pentru insiroparea blatului.

GLAZURA:

Frisca se bate spuma.

In tava in care am copt se pune blatul, se insiropeaza, se pun fructele iar deasupra se pune frisca si se da la frigider.

POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice fel de fructe.

2

Fructele se pot pasa, ca sa fie ca o crema dar atunci se foloseste un plic de gelatina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe si frisca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu capsuni si frisca