Tort cu iaurt

de Bucataras in Torturi, 25 Apr 2009 | 20124 vizualizari

 

Daniela a trimis fotografiile şi reţeta unui delicios tort cu iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 1 iaurt de fructe de 500 ml(Yogobella),
  • 12 linguri de zahar,
  • 1 compot de fructe
  • 3 pliculete de gelatina alimentara
  • 500 ml frisca(hulala sau meglle,care ii crema de patiserie)
  • 2 blaturi de tort din comert(la pachet sunt 3,folosesti doar 2)
  • fructe pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt:

Iaurtul cu cele 12 linguri de zahar se amesteca bine intr-un castronel,din compot fructele de taie mai marunt si zeama se pune intr-o cana de 300 ml si se amesteca cu un pliculet de gelatina si se incalzeste pana se dizolva gelatina, Intr-o cutie rotunda de plastic sau oala cu diametrul cat blatul se aseaza portocale curatate si taiate rondele sau felii (le asezi dupa preferinte)si peste pui incet cana de compot cu gelatina dizolvata si lasi sa se intareasca cca jumatate de ora, intr-un castron mai mare se pune frisca si se bate bine pana se intareste tare (cu mixerul)apoi se adauga iaurtul amestecat cu zaharul si celelalte 2 pliculete de gelatina dizolvate intro cana de apa si incalzita tare,se amesteca bine tot de jos in sus pana se incorporeaza tot bine, Peste fructele gelatinate se aseaza jumatate din compozitie si jumatate din fructele taiate din compot, apoi se aseaza primul blat de tort si se apasa putin se repeta, la urma sa raman blatul sus, se pune in frigider pana a doua zi cand prin rasturnare va iesi tortul care se poate orna cu frisca pe margini sau se poate servi doar asa.


POFTA BUNA !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 15:15

Bya Ralu 1

28.02.2013, 05:28

ce tort frumos!

Ligia Bxl 1

16.11.2013, 20:01

minunat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ness si vanilie