Tort cu iaurt si ananas

de ralu_ca in Torturi, 25 Ian 2014 | 2193 vizualizari

 

dulce si buuuuun !!!

 

INGREDIENTE

  • 1000 gr iaurt de fructe
  • 5 linguri zahar pudra
  • 20 gr gelatina fin maruntita de la Dr Oetker
  • 1 cutie compot ananas (rondele )
  • 1 plic tort gelle alb si 1/4 plic tort gelle rosu
  • 250 ml apa
  • 4 linguri zahar
  • 1 pachet piscoturi sampanie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt si ananas:

Cele 2 plicuri de gelatina le-am pus la inmuiat in 50 ml apa rece. Le-am lasat 5 minute dupa care am incalzit usor pana s-a dizolvat ( sa nu fiarba ). Am folosit forma de tort detasabila si am imbracat-o pe margini cu jumatati de piscot ,iar pe fundul acesteia am pus cateva rondele de ananas. Iaurturile le-am golit intr-un vas am adaugat 5 linguri zahar pudra si gelatina dizolvata.


Am amestecam si turnat compozitia in forma peste feliile de ananas. Deasupra am ornat cu alte felii de ananas si am pregatit stratul de gelatina cu care am acoperit tortuletul. Punem 1 plic de tort gelle alb si 1/4 de plic tort gelle rosu impreuna cu 4 linguri zahar si 250 ml apa rece intr-un vas si il punem la fiert. Fierbem circa 1 minut dupa care racim putin gelatina rezultata si o turnam deasupra tortuletului.


Lasam cateva ore la rece sa se inchege bine compozitia dupa care putem servi .

Pofta sa aveti !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

babi5 1

26.01.2014, 07:51

Panacris 1

26.01.2014, 09:39

Krystyan Trendy 1

27.01.2014, 13:43

delicios tort

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Trenulet