Tort cu piscoturi, mascarpone si visine

de deyutzky in Torturi, 14 Sep 2014 | 12346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mare de piscoturi
  • 1 compot de visine 720 g
  • 400 ml frisca lichida
  • 1 plic intaritor frisca
  • 250 g mascarpone
  • zahar pudra dupa gust
  • 1 plic tort gelee
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piscoturi, mascarpone si visine:

In primul rand mixam frisca cu intaritorul si o amestecam cu mascarponele. Dam compozitia la frigider pentru cca 30 de minute.


Intr-o tava cu peretii detasabili punem piscoturi de jur-imprejurul peretilor tavii. Pentru a avea stabilitate, taiem piscoturile la unul din capete.


In interiorul tavii punem un strat de piscoturi pe care le insiropam in compotul de visine.


Adaugam 1/2 din compozitia de frisca, iar peste frisca punem visine din compot pe care le curatam de samburi.


Mai adaugam un strat de piscoturi insiropate in compot si imediat restul de frisca.


Deasupra punem visine cu tot cu samburi care au fost date prin zahar si turnam peste ele compozitia din plicul de tort gelee preparata conform instructiunilor de pe plic.


Dam tortul la frigider pentru 1-2 ore, dupa care ii scoatem inelul detasabil si legam in jurul lui o panglica de satin.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piscoturi, mascarpone si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

pity19 1

15.09.2014, 02:49

Super! Am sa il fac cu compot de cirese!

dantes 1

15.09.2014, 07:00

Delicios

diaconta 1

16.09.2014, 22:40

Minunat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5380 puncte

mirela0911

3954 puncte

oanapl

3874 puncte

RODIMUR

2979 puncte

mihaelar63

2587 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de mure

de Ancutsa 6

ieri la 17:35

Pui în crustă de cașcaval, cu ciuperci, la cuptor

de Ancutsa 6

ieri la 17:21

RETETA RECOMANDATA
Tort cu visine si doua feluri de ciocolata - reteta nr 400