Tort cu iaurt si capsuni

de jolygina in Torturi, 28 Oct 2012 | 2970 vizualizari

 

preferatul nostru

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri de faina
  • un praf de copt
  • crema de iaurt
  • 400 ml frisca lichida
  • 3 plicuri gelatina
  • un iaurt de capsuni de 250 g
  • 4 linguri de zahar pudra optional
  • 500 g capsuni
  • ciocolata rasa pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt si capsuni:

Eu am facut intr-o forma de silicon margareta


Pregatim pandispanul din cele 3 albusuri de ou, adaugam zaharul ,galbenusurile ,uleiul iar la sfarsit faina si praful de copt. Il coacem, iar intre timp pregatim crema de iaurt


Amestecam iaurtul cu zaharul si 400 g de capsuni care au fost taiate cubulete. Punem gelatina la inmuiat in 100 ml de apa si o desfacem la foc domol dupa 10 minute cat a fost lasata.


Batem frisca spuma apoi adaugam iaurtul cu capsunile si la sfarsit gelatina o incorporam usor de sus in jos


Forma tortul intr-o oala mai inalta. Asffel punem forma de silicon pe fundul oalei si punem jumatate din crema in ea, dupa care taiem blatul de pandispan in 2 si punem o parte peste crema din oala ,apoi restul de crema si la sfarsit punem cealata foaie de pandispan


Punem tortul la rece de pe o zi pe alta ,iar a doua zi il scoatem si il ornam cu capsuni si ciocolata rasa


Va servec cu o felie !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

adry88 1

29.10.2012, 10:18

delicios si frumos

Sim0na 1

29.10.2012, 12:47

ce tort bun si frumos!!

jolygina 1

29.10.2012, 14:12

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Tort ecler cu crema de capsuni