Blat-maruntim biscuitii cu ajutorul robotului de bucatarie sau masina de tocat carnea,
Amestecam pesmetul de biscuiti cu untul si laptele(daca mai este nevoie adaugam lapte)
Intr-o tava cu pereti detasabili adaugam 1/2 din amestecul de biscuiti si apasam cu o lingura,
Inghetata-galbenusurile le frecam cu zaharul pana isi dubleaza volumul,
Laptele il punem la fiert si cand da in clocot dam deoparte si turnam peste galbenusuri,amestecam continuu,
Punem cratita din nou pe foc amestecand continuu pana se ingroasa,
Dam deoparte si adaugam ciocolata amestecam si lasam sa se raceasca,dupa care adaugam capsuni taiate bucati
Dam la congelator amestecand de cateva ori ca sa spargem acele de gheata,
Peste blatul de biscuiti adaugam inghetata (pe margine am pus capsuni) si restul de biscuiti dam din nou la congelator cca 2 ore
Decoram cu ciocolata topita si capsuni
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro