Tort cu margarete

de Criss in Torturi, 18 Sep 2011 | 7271 vizualizari

COMENTARII (40)

gaby_duceag 1

18.09.2011, 08:40

Buna dimineata!
Foarte frumos a iesit.
Nici mie nu cred ca mi-ar placea ca si gust, pasta; as testa-o pe cea de lapte praf.
Foarte bun tortul

diaconta 1

18.09.2011, 08:47

ca si aspect este absolut perfect dar daca nu-ti place gustul,sigur vei gasi alternative

madi_marin 1

18.09.2011, 09:31

arata foarte bine..... mie imi plac foarte tare cum arata torturile ornate cu pasta de zahar, dar nu sunt fan gust.....e foarte dulce si ....mai bine o dai deoparte decat sa faci diabet.... sunt mult mai bune torturile imbracate in cioco sau frisca decat astea.....parerea mea.....

Angelina_Elena 1

18.09.2011, 11:02

arata foarte bine tortul...pasta de zahar este foarte dulce,eu am facut din marshmallow si nu am fost deloc multumita,pe langa faptul ca este dulce se modeleaza si mai greu,dar ca decor si gust(fara pasta) este foarte bunnn

Anamaria7 1

18.09.2011, 11:06

da, Criss, sunt de acord cu tine, arata miiiinunat, dar mereu gustul unui tort cu glazura sau frisca va fi mai bun decat unul cu pasta de zahar. mai bine faci cu martipan

Rocsi 1

18.09.2011, 11:11

imi plac enorm cum arataaaa

Mitinita 1

18.09.2011, 11:29

nici mie nu cred ca mi-ar place cu pasta de zahar,dar arata super nici nu zici ca e primul

luminita20_2006 1

18.09.2011, 11:40

tortul ti-a iesit foarte frumos, felicitari

adasev12 1

18.09.2011, 12:05

f frumos a iesit. nici eu nu am facut inca tort imbracat in pasta de zahar, desi mi-e in gand de ceva vreme...pana atunci pap de la tine...daca mai e....

MIUTA 1

18.09.2011, 12:59

Foarte frumos tortul
In privinta pastei de zahar sunt de acord cu tine nici noua nu ne place si eu am facut doar o singura data.
Imi pun reteta tortului tau la favorite dar o sa-l ornez cu altceva.
Imi place

Criss 1

18.09.2011, 13:21

Multumesc mult dragele mele. Ma bucur ca va place.

Criss 1

18.09.2011, 13:22

Gaby, eu din pasta de lapte praf am facut doar ornamente insa nu ne place nici gustul ei.

Criss 1

18.09.2011, 13:23

Diaconta, asa cum am mai spus, pentru noi n-am sa mai fac torturi acoperite cu pasta de zahar, doar cu frisca si ciocolata. Pentru altii, oricand cu placere.

Criss 1

18.09.2011, 13:25

Madi, adevarul e ca la aspect nu se compara cu cele imbracate in frisca sau ciocolata. Se pot decora mult mai frumos, vezi numai torturile Lissei care sunt superbe si sunt toate imbracate in pasta.

Criss 1

18.09.2011, 13:26

Elena, eu inca n-am incercat pasta marshmellow, dar daca zici ca se lucreaza greu nici n-o incerc. Si oricum cred ca e la fel de dulce ca cea de zahar.

Criss 1

18.09.2011, 13:31

Anamaria, pasta de martipan nu stiu sa fac si in plus cred ca e si foarte scumpa, asa ca prefer varianta frisca.

Criss 1

18.09.2011, 13:32

Rocsi, Mitinita, Luminita, Ada, Miuta, multumesc mult pentru comentarii.

mihaelaM 1

18.09.2011, 13:39

foarte frumos tort dar si foarte gustos

mirela0911 1

18.09.2011, 13:46

Arata minunat tortul eu mananc o felie dar dau jos pasta

Criss 1

18.09.2011, 16:06

Multumesc Mihaela, Mirela.
Mirela, si eu dau pasta jos.

alinutzika 1

18.09.2011, 16:27

arata super bine! Cred ca e tare gustos....chiar daca ai folosit pasta de zahar...

Criss 1

18.09.2011, 17:12

Multumesc Alinutzika. E gustos intr-adevar, pacat ca pasta e mult prea dulce.

gaby_gabytza 1

18.09.2011, 19:12

ce frumossssss

mamaieelena 1

18.09.2011, 23:46

Criss 1

19.09.2011, 07:56

Multumesc dragelor.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort aniversar