Tort cu nutella

de lilik in Torturi, 12 Dec 2010 | 8475 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt blat:

  • 6 oua
  • 6 linguri apa calduta
  • 180 gr zahar
  • 180 gr faina
  • 1 praf de sare
  • cacao cat vrem de colorat

pt crema:

  • 250 gr mascarpone
  • 400 gr nutella
  • 100 ml frisca lichida

pt sirop:

  • 350 ml apa
  • 3-4  linguri de zahar
  • esenta rom

pt decor:

  • 400 ml frisca lichida
  • 4-5 linguri nutella
  • alune de padure maruntite
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu nutella:

Facem blatul:


batem ouale cu zaharul,praful de sare si apa calduta timp de 15-20 de min pana se umfla bine,apoi adaugam in ploaie faina cernuta si cacao.


amestecam de jos in sus ca sa nu se desumfle.


dam la cuptorul preancalzit la180° timp de 20-25 de min(pt siguranta facem proba cu scobitoarea).


cand e gata il scoatem si il lasam la racit.


intre timp pregatim crema:


punem mascarpone si nutella intr-un vas mai mare si amestecam cu mixerul,apoi putin cate putin adaugam frisca.


amestecam bine pana devine omogena.


Siropul:


punem zaharul cu apa pe foc si lasam sa fiarba pana se topeste zaharul,iar cand dam deoparte punem romul si lasam sa se raceasca.


Cand avem totul pregatit ne apucam de asamblat:


taiem blatul in 2 si insiropam prima parte,peste care vom pune crema,deasupra punem cealalta parte pe care o insiropam.


batem frisca cu cele 4-5 linguri de nutella,cu care acoperim tortul.


folosim pt decor alunele maruntite si frisca ramasa.(sau ceea ce dorim)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

lilik 1

13.12.2010, 12:24

asa e vladimir merci frumos

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 17:43

lilik 1

15.12.2010, 18:55

merci frumos ligia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu mascarpone, crema de ciocolata si zmeura