Tort cu nutella

de raluka93 in Torturi, 9 Apr 2013 | 2176 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 7 oua
  • 250 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • 1 lamaie

Sirop

  • 100g zahar
  • 250 ml apa
  • 1 esenta de rom

Crema

  • 1 borcan 750 g nutella
  • 1 pachet de unt(pt prajituri)

Ornat 500 g frisca lichida Hulala

Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu nutella:

Blat


Se separa albusurile de galbenusuri,se bat albusurile spuma tare cu 250 g zahar.Se bat galbenusurile cu 3 linguri de ulei,se adauga esenta de rom cu zaharul vanilat si se dizolva praful de copt in zeama de lamaie.Se adauga faina si se amesteca pana devine cremoasa ca o smantana.Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga compozitia si se lasa la cuptor 30 de min.(se face proba cu scobitoarea),dupa ce ati scos blatul din cuptor il lasam la racit,se taie in 3 si se insiropeaza.


Crema


Se pune nutella intr-un castron si se adauga untul si se mesteca bine pana se topeste.Dupa ce ati insiropat prima felie se adauga crema si se pune felia urmatoare si tot asa.Puteti pune crema si deasupra pe ultima felie.


Ornat


Se pune frisca lichida intr-un castron si mestecati cu mixerul pana se intareste,se orneaza tortul.


Eu am pus si cateva cirese din compot deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

10.04.2013, 13:10

Bunnn

Sim0na 1

10.04.2013, 14:15

delicios!

raluka93 1

11.04.2013, 23:44

asa este simplu si delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nutella