Tort cu piersici,branza dulce si bezea

de ela in Torturi, 9 Mai 2010 | 3993 vizualizari

 

cred ca a iesit bun,ca a fost asezonat cu veselia Inei,a lui Gaby si a lui Medi,l-am facut razand...cu ele

 

INGREDIENTE

  • 700gr branza dulce
  • 1lingura gris
  • 3linguri amidon alimentar
  • 2oua+6
  • 3linguri zahar+9+250gr
  • 1lingura zahar pudra cu gust de vanilie
  • 1borcan compot de piersici
  • 9linguri ulei
  • 10linguri lapte
  • 11linguri faina
  • 1plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piersici,branza dulce si bezea:

Piersicile se scot din compot,se taie felii si se pun sa se scurga bine.Se separa galbenusurile de albusuri de la 6oua.Galbenusurile se freaca bine cu 9linguri de zahar pana se albesc,apoi se adauga incet 9linguri de ulei frecand continuu,apoi 10linguri de lapte,11linguri de faina si praful de copt.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o forma de tort in care se pune aluatul si se da la cuptor la foc mic25minute.Intre timp se despart albusurile de galbenusuri si la cele 2oua,se bat albusurile,se aduga galbenusurile,grisul,amidonul,zaharul,zaharul pudra si in final branza dulce si se omogenizeaza bine.Se bat cele 9albusuri bine si se adauga treptat 250gr zahar,facandu-se o bezea.Se scoate blatul din cuptor si se aseaza piersicile,apoi branza dulce si bezeaua si se da la cuptor la foc mic inca 20-25minute,pana ce bezeaua prinde o crusta aurie.Se lasa sa se raceasca,apoi se scoate din forma de tort

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piersici,branza dulce si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (119)

ela 1

27.05.2010, 15:15

Mihaela nu ma inundaaaa

Rocsi 1

27.05.2010, 15:24

nu stiu ce faci azi ela dar esti prezenta cam peste tot...ca te urmaresc de dimi

ela 1

27.05.2010, 15:55

rocsi am laptopul deschis si sunt in magazin si cand mai trec pe langa el,mai arunc o privire in farfurii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S