Tort cu piersici,branza dulce si bezea

de ela in Torturi, 9 Mai 2010 | 4290 vizualizari

 

cred ca a iesit bun,ca a fost asezonat cu veselia Inei,a lui Gaby si a lui Medi,l-am facut razand...cu ele

 

INGREDIENTE

  • 700gr branza dulce
  • 1lingura gris
  • 3linguri amidon alimentar
  • 2oua+6
  • 3linguri zahar+9+250gr
  • 1lingura zahar pudra cu gust de vanilie
  • 1borcan compot de piersici
  • 9linguri ulei
  • 10linguri lapte
  • 11linguri faina
  • 1plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piersici,branza dulce si bezea:

Piersicile se scot din compot,se taie felii si se pun sa se scurga bine.Se separa galbenusurile de albusuri de la 6oua.Galbenusurile se freaca bine cu 9linguri de zahar pana se albesc,apoi se adauga incet 9linguri de ulei frecand continuu,apoi 10linguri de lapte,11linguri de faina si praful de copt.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o forma de tort in care se pune aluatul si se da la cuptor la foc mic25minute.Intre timp se despart albusurile de galbenusuri si la cele 2oua,se bat albusurile,se aduga galbenusurile,grisul,amidonul,zaharul,zaharul pudra si in final branza dulce si se omogenizeaza bine.Se bat cele 9albusuri bine si se adauga treptat 250gr zahar,facandu-se o bezea.Se scoate blatul din cuptor si se aseaza piersicile,apoi branza dulce si bezeaua si se da la cuptor la foc mic inca 20-25minute,pana ce bezeaua prinde o crusta aurie.Se lasa sa se raceasca,apoi se scoate din forma de tort

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piersici,branza dulce si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (119)

ela 1

27.05.2010, 15:15

Mihaela nu ma inundaaaa

Rocsi 1

27.05.2010, 15:24

nu stiu ce faci azi ela dar esti prezenta cam peste tot...ca te urmaresc de dimi

ela 1

27.05.2010, 15:55

rocsi am laptopul deschis si sunt in magazin si cand mai trec pe langa el,mai arunc o privire in farfurii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuca si bezea