Tort cu suncă sau creveţi, by Lea

de articook in Peste, 21 Iun 2010 | 4194 vizualizari

 

Este o reteta suedeza. Si tortul de creveti si cel cu sunca se face cu aceasi reteta se schimba doar ingredientul creveti/sunca.

 

INGREDIENTE

  • Compozitia 1:
  • 2 oua fierte si taiate cubulete
  • 1/2 dl iarba lamaioasa (alte denumiri: citronella,lemon grass)
  • 3/4 dl smantana
  • 3/4 dl maioneza
  • cca 60 g caviar negru sau portocaliu(doar pt tortul de creveti)
  • se amesteca ingredientele Compozitia 2:
  • 175 g creveti tocati / sunca
  • 1/2 dl smantana
  • 1/2 dl maioneza
  • 1/2 dl marar verde(crud)
  • Compozitia pentru ornat:
  • 1dl frisca fara zahar batuta cu mixerul
  • 1/2 dl maioneza
  • salata verde
  • rosii
  • castravete
  • lamaie
  • 500 g creveti / sunca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu suncă sau creveţi, by Lea:

se amesteca ingredientele


Tortul se poate face pe paine toast feliata sau pe blat de paine. Paine se unge cu un strat subtire de unt pe urma se da cu comp.1 si comp.2, repetati procedeul pana cand aveti 3 straturi. Daca tortul se va consuma seara se prepara dimineata,daca se va consuma la amiaz se face de seara. Ornatul se poate face inainte de consum cu 2 ore sau 3



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu suncă sau creveţi, by Lea" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

adry88 1

08.05.2011, 13:13

arata superb

Panacris 1

24.02.2014, 09:03

Xandrinne 1

05.09.2015, 09:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Macrou cu ierburi de Provence si sofran