Tort cu trei creme

de Zamfira in Torturi, 15 Apr 2012 | 3729 vizualizari

 

Un tort de efect!

 

INGREDIENTE

Pentru blatul maro:

  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 120g faina
  • 30 g cacao
  • ½ pachet praf de copt

Blatul Galben:

  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • ½ praf de copt

Crema de Ciocolata:

  • 2 pachete budinca de ciocolata
  • 600 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 250 g unt
  • 40g biscuiti macinati
  • 3-4 linguri rum

Crema de Vanilie:

  • 1 plic budinca de vanilie
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • 120 g unt
  • 3 pachetele zahar vanilat

Crema de Frisca

  • 2 pachete budinca cu gust de frisca
  • 600 ml lapte
  • 5 linguri de zahar
  • 250 g unt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu trei creme:

Tapetam o forma de tort cu margine detasabila.


Blatul Maro:


Frecam ouale intregi cu zaharul si apoi adaugam celelalte ingedient pe rand. Turnam compozitia in tava de tort si il dam la cuptor pt 25 de minute.


La fel vom proceda si cu blatul galben


Crema de Cacao:


Fierbem pudinca cu zaharul sic and s-a racit de tot, adaugam unutul, romul si biscuitii macinati


Crema de Vanilie:


Fierbem pudinca cu zaharul, cand s-a racit de tot adaugam untul si zaharul vanilat


Crema de frisca:


Fierbem pudinca cu zaharul sic and s-a racit adaugam untul


Cand s-au racit blaturile letaiem in doua parti egale


Dedesubt punem un strat de blat de cacao peste care adaugam crema de cacao. Urmeaza blatul galben peste care adaugam crema de vanilie (din crma mai pastram o parte). Urmeaza inca un blat galben peste care adaugam crema de cacao si deasupra adaugam blatul maro. Cu crema de vanilie ramasa ungem tot tortul. Se adauga peste tort toata crema de frisca.


Ornam cu ciocolata razuita.

 

TIPS-URI

1

zaharul tos poate fi inlocuit cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu trei creme" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

MIUTA 1

16.04.2012, 00:54

Foarte frumos si bun

Ubulika 1

16.04.2012, 08:59

woooww

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 10:51

frumos si bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Tort cu iaurt si fructe de padure