Tort cu visine

de Lau in Torturi, 24 Iul 2012 | 2870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti cu ciocolata
  • 150 g unt
  • 100 g compot de visine
  • crema
  • 500 ml sana
  • 300 ml frisca
  • 6 linguri de zahar pudra
  • 1 plic de gelatina
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 borcan de compot de visine
  • DECOR
  • visine
  • sos de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu visine:

Biscuitii ii maruntim cu robotul de bucatarie sau masina de tocat carne.


Untul si cu compotul il punem intr-o cratita si punem pe foc sa fiarba (sa se topeasca)


Amestecam biscuitii cu untul fierbine si amestecam pana se omogenizeaza.


Punem biscuiti intr-o tava cu pereti detasabili tapetata cu folie alimentara si nivelam cu o lingura, dam la frigider pana facem crema


Crema-mixam sana cu zaharul, gelatina o hidratam in 3 linguri de compot iar apoi o dam cateva secunde la cuptorul cu microunde pana se dizolva,


Amestecam sana cu gelatina si dam la rece pana incepe sa se inchege.


Mixam bine frisca si o amestecam cu iaurtul,amestecand unsor


Peste biscuiti adaugam 1/2 din crema visinile din compot scurse si fara samburi, restul de crema si dam la frigider pana se incheaga complet,


Decoram cu visine si sos de visine



Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Lau 1

25.07.2012, 09:06

multumesc

mamaieelena 1

25.07.2012, 10:25

o felie te rog

Lau 1

25.07.2012, 10:36

mare sau mica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata cu lapte si ciocolata alba