Tort cu visine si ananas

de pana_luminita in Torturi, 22 Noi 2009 | 5379 vizualizari

 

facut cu ce am gasit in frigider :)

 

INGREDIENTE

  • BLAT: 7 oua
  • 250gr faina
  • 250gr zahar
  • 7 ling de ulei
  • 2 ling cacao
  • esenta de rom
  • zahar vanilat 2 plicuri
  • CREMA:
  • 500 gr mascarpone
  • 4 oua
  • 150 gr zahar vanilat
  • FRISCA:
  • 125gr smanatana pt frisca
  •  intaritor pt frisca
  • praf de frisca
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu visine si ananas:

BLAT: Separam galbenusul de albus , galbenusul il frecam cu cele 7 linguri de ulei si cele 2 linguri de cacao , iar la final adaugam esenta de rom , albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul vanilat si zaharul . Se incorporeze galbenusul cu albusul batut spuma . Totul este pus intr-o forma de tort si bagat la cuptor pt 30 min ( fac testul cu scobitoare)


CREMA:


Mixam mascarpone cu cele 4 galbenusuri si zaharul pudra si bagam la frigider 30 min ( dupa preferinta se poate pune in crema visine si ananas , eu nu am amestecat am pus la sf. vezi poza)


Blatul il tai in doua, blatul il insiropez cu lapte pun crema de mascarpone , visine si ananas


Tortul il ornez cu frisca si visine ( si cu o dedicatie pentru sotul meu)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu visine si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

liana_geicu 1

23.11.2009, 12:39

iammi, cu fructe, bun, bun!

ionix 1

05.12.2009, 19:03

arata foarte bine si pun pariu c-a fost delicios

elena1988 1

02.02.2011, 19:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalute de post cu ciuperci
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu mere, caramel si frisca