Tort de biscuiti

de deyutzky in Torturi, 21 Feb 2011 | 3631 vizualizari

 

Inspirata din retetele voastre m-am gandit sa fac ceva dulce si rapid;))

 

INGREDIENTE

  • 1 plic praf de frisca 
  • 1 plic intaritor frisca
  • 1 plic budinca de ciocolata
  • 650 ml lapte
  • 390 gr biscuiti cu lapte petit beure 
  • pt glazura de ciocolata:
  • 2 lg unt
  • 5 lingurite de finetti
  • 2 lg apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Pregatim frisca conform retetei de pe pachet. Punem intr-un vas 150 ml lapte rece, adaugam continutul plicului de praf de frisca+ intaritorul.Amestecam cu mixerul, apoi dam la rece.


Pregatim budinca: punem intr-un castronel 100 ml lapte cu 5 lg de zahar dupa care adaugam plicul de budinca...amestecam bine, intre timp intr-o craticioara punem 400 ml lapte la fiert. Cand laptele este aproape fiert il dam putin deoparte si adaugam compozitia obtinuta amestecand incotinuu cu o lingura de lemn,.Mai dam putin pe foc timp in care amestecam.


Facem glazura: punem la foc mic intr-o craticioara cele 5 lg de finetti, untul si apa si amestecam pana se topesc.


Asezam biscuitii pe o tava, punem jumatate din budinca peste ei...mai punem un strat de biscuiti, adaugam si a2a parte din budinca. Peste budinca punem un strat de frisca+ un strat de glazura de ciocolata. Adaugam inca un strat de biscuiti(ultimul) punem frisca ramasa si o intindem bine. Iar cu restul compozitiei de glazura am ornat tortuletul.


Serviti, va rog! :P

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

deyutzky 1

03.06.2011, 14:26

ella

adry88 1

16.06.2011, 15:39

dragut

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort din foi de clatite cu mere si caramel din banane