Tort de biscuiti

de adry88 in Torturi, 12 Aug 2011 | 4614 vizualizari

 

un tort de biscuiti rapid

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • 1 plic budinca de capsuni
  • 3 linguri zahar
  • 500 ml lapte
  • 100 ml cafea
  • 100 g ciocolata
  • 50 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Se pregateste budinca conform instructiunilor de pe plic.

Se pregateste o tava.

Biscuitii se inmoaie in cafea (doar se introduc si se scot,nu se lasa)

Se aseaza un strat de biscuiti, jumatate din budinca, iar un strat de biscuiti,restul de budinca,un strat de biscuiti si se da la frigider 30 min

Se topeste ciocolata cu frisca si se toarna peste biscuiti.

Tortul cu biscuiti se orneaza dupa plac si se da la rece 30 min dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

12.08.2011, 21:24

si eu il mai pun in practica ca e usor de facut si foarte bun

lilik 1

14.08.2011, 03:50

arata tare bine

vergi 1

14.08.2011, 21:24

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ganache de ciocolata alba si zmeura