Tort de biscuiti cu ciocolata si Cointreau

de dentistutza in Torturi, 8 Iun 2011 | 3777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet biscuiti Petit Beure
  • 2 pachete ciocolata amaruie
  • 100 gr. unt moale
  • 2 cutii smantana lichida pt frisca
  • 3 linguri zahar
  • 50 ml. Cointreau (sau alt lichior cu aroma de portocale)
  • pt. ornat: cocos razuit/ bombonele/cacao pudra/ alune nesarate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu ciocolata si Cointreau:

Intr-un vas dreptunghiular se aseaza primul strat de biscuiti.


Se purcede la prepararea cremei. Ciocolata se rupe bucati si se topeste fie la bain-marie fie la microunde. Apoi se incorporeaza putin cate putin in untul moale pana la obtinerea unei creme lucioase. Se adauga lichiorul tot asa, cu grija, mixand , ca sa nu se taie. Frisca lichida se bate la mixer cu cele trei linguri de zahar. Crema de ciocolata se combina cu frisca batuta .


3/4 din cantitate se toarna peste stratul de biscuiti din forma. Urmeaza al doilea strat de biscuiti, peste care se niveleaza 1/4 din crema. Se orneaza dupa plac si se da la rece pentru minim trei ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu ciocolata si Cointreau" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

09.06.2011, 10:28

cred ca-i bun

dentistutza 1

09.06.2011, 10:39

alinutzika 1

01.08.2011, 00:26

ce bine arata....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tort cu vanilie si nuci