Tort de biscuiti si ciocolata

de LUK in Torturi, 1 Mai 2011 | 16942 vizualizari

 

Dupa reteta soacrei mele..un tortulet rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 60 biscuiti Paltinis
  • un plic budinca ciocolata
  • 70gr ciocolata amaruie
  • esenta de rom
  • 500ml lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti si ciocolata:

Preparam budinca de ciocolata in cei 500ml lapte conform instructiunilor de pe plic.Imediat dupa ce adaugati praful de budinca adaugati ciocolata rupta bucatele si amestecati pana cand se topeste.Luati de pe foc si adaugati esenta de rom(dupa gust..eu am pus cam 5ml).


Puneti biscuitii pe un platou ,cate 3 biscuiti pe latime si 5 pe lungime(daca doriti sa faceti mai putine straturi sau alta forma puteti schimba aranjarea..eu am avut 4 straturi a cate 15 biscuiti pe strat)..deci aranjam frumos biscuitii.Ungem cu budinca fierbinte apoi punem urmatorul strat de biscuiti,din nou budinca .apoi biscuiti..ultimul strat trebuie sa fie de budinca.


Ornam dupa plac cu bombonele colorate..nuca de cocos sau ciocolata alba razuita si punem la frigider o ora sau doua

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

LUK 1

03.05.2011, 07:11

Dya,Ela

adry88 1

05.05.2011, 19:17

LUK 1

05.05.2011, 23:05

multumesc Eduard

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu dulceata de lapte

ieri la 21:35

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

ieri la 20:40

Salata de boeuf

de Oana 9

ieri la 17:41

Aperitive pentru masa de Craciun sau Revelion

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Tort Iulia