Tort de biscuiti si ciocolata

de LUK in Torturi, 1 Mai 2011 | 22278 vizualizari

 

Dupa reteta soacrei mele..un tortulet rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 60 biscuiti Paltinis
  • un plic budinca ciocolata
  • 70gr ciocolata amaruie
  • esenta de rom
  • 500ml lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti si ciocolata:

 Preparam budinca de ciocolata in cei 500ml lapte conform instructiunilor de pe plic.Imediat dupa ce adaugati praful de budinca adaugati ciocolata rupta bucatele si amestecati pana cand se topeste.Luati de pe foc si adaugati esenta de rom(dupa gust..eu am pus cam 5ml).

Puneti biscuitii pe un platou ,cate 3 biscuiti pe latime si 5 pe lungime(daca doriti sa faceti mai putine straturi sau alta forma puteti schimba aranjarea..eu am avut 4 straturi a cate 15 biscuiti pe strat)..deci aranjam frumos biscuitii.Ungem cu budinca fierbinte apoi punem urmatorul strat de biscuiti,din nou budinca .apoi biscuiti..ultimul strat trebuie sa fie de budinca.

Ornam dupa plac cu bombonele colorate..nuca de cocos sau ciocolata alba razuita si punem la frigider o ora sau doua

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de vanilie, visine si piersici