Tort de branza, la rece

de amalia01 in Torturi, 3 Sep 2013 | 1271 vizualizari

 

O idee buna pentru atunci cand vrei ceva bun si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii branzica cu smantana"ceva fin"
  • 200 gr zahar praf
  • 100 gr unt
  • 300 gr biscuiti
  • 1 pachet praf de gelatina
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 100 ml suc de capsuni
  • 300 g capsuni (eu am folosit din cele congelate)
  • catev felii de ananas din compot
  • 200 ml frisca vegetala
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de branza, la rece:

Branza se freaca zaharul si untul.


Gelatina se inmoaie in 100 ml apa rece timp de 10 minute, apoi se incalzeste pe baie de aburi pana la aproximativ 60 grade si apoi se lasa sa raceasca treptat.


Se adauga la compozitia de branza gelatina racita si se amesteca bine


Se adauga frisca batuta si se omogenizeaza cu mixerul


Se amesteca zeama de lamaie cu sucul de capsuni si se stropesc biscuitii


Restul de capsuni si ananasul se taie marunt si se amesteca in crema de branza: lasi cateva capsuni si felii de ananas pentru ornat


Tapetam cu folie de aluminiu o forma de tort cu peretii detasabili


Asezam un strat de biscuiti, apoi unul de crema, pana la epuizarea ingredientelor, avand grija sa incheiem cu crema


Ornezi si dai la rece 30 min


Cand il servesti,detasezi peretii si ...gata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de branza, la rece" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

babi5 1

04.09.2013, 04:43

Rocsi 1

04.09.2013, 11:10

Ce bun

simona72 1

06.09.2013, 15:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!