Tort de branza, la rece

de amalia01 in Torturi, 3 Sep 2013 | 1653 vizualizari

 

O idee buna pentru atunci cand vrei ceva bun si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii branzica cu smantana"ceva fin"
  • 200 gr zahar praf
  • 100 gr unt
  • 300 gr biscuiti
  • 1 pachet praf de gelatina
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 100 ml suc de capsuni
  • 300 g capsuni (eu am folosit din cele congelate)
  • catev felii de ananas din compot
  • 200 ml frisca vegetala
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de branza, la rece:

Branza se freaca zaharul si untul.


Gelatina se inmoaie in 100 ml apa rece timp de 10 minute, apoi se incalzeste pe baie de aburi pana la aproximativ 60 grade si apoi se lasa sa raceasca treptat.


Se adauga la compozitia de branza gelatina racita si se amesteca bine


Se adauga frisca batuta si se omogenizeaza cu mixerul


Se amesteca zeama de lamaie cu sucul de capsuni si se stropesc biscuitii


Restul de capsuni si ananasul se taie marunt si se amesteca in crema de branza: lasi cateva capsuni si felii de ananas pentru ornat


Tapetam cu folie de aluminiu o forma de tort cu peretii detasabili


Asezam un strat de biscuiti, apoi unul de crema, pana la epuizarea ingredientelor, avand grija sa incheiem cu crema


Ornezi si dai la rece 30 min


Cand il servesti,detasezi peretii si ...gata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de branza, la rece" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

babi5 1

04.09.2013, 04:43

Rocsi 1

04.09.2013, 11:10

Ce bun

simona72 1

06.09.2013, 15:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de branza si jeleu de zmeura