Tort de capsune

de divainbucatarie in Torturi, 19 Noi 2010 | 7935 vizualizari

 

Acesta este cel mai simplu si mai rapid tort pe care il puteti face, fara sa punem la socoteala ca este foarte delicios.

 

INGREDIENTE

  • Pentru crema:
  • 400g branza Philadelphia,
  • 200g zahar,
  • intaritor frisca ,
  • un plic zahar vanilat
  • ½ kg de capsune pentru crema + ½ kg capsune pentru decor
  • blat- pandispan din
  • 6 oua,
  • 1 cana zahar,
  • 1 cana faina,
  • 6 linguri ulei
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de capsune:

Blatul este un pandispan clasic. Il taiem asfel incat sa obtinem 2 felii egale. Pentru a prepara crema amestecam toate ingredientele si compozitia obtinuta se pune peste prima felie de blat, apoi punem felii de capsune, punem al doilea blat si repetam operatiunea. Se lasa la frigider peste noapte. Nu este nevoie sa insiropam blaturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de capsune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort crocant cu crema de vanilie si visine