Tort 'Pisica'

de Dana_Retetegg in Torturi, 7 Ian 2012 | 2226 vizualizari

 

Pentru cei 2 sarbatoriti ai mei (mama si iubi) si pentru toti bucatarasii care se sarbatoresc astazi!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort
  • sirop (apa, zahar, esenta de portocale)
  • frisca
  • mandarine
  • cacao, zahar vanilat bourbon
  • 2 picaturi colorant albastru
  • decoratiuni de cioco
  • 1 lime
  • un sablon pisica
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort 'Pisica':

Blatul de tort taiat in 3 felii de orizontala l-am insiropat si l-am umplut pe 2 straturi cu frisca si felii de mandarina.


Deasupra l-am imbracat in frisca, cu ajutorul sablonului am pudrat cacao si am realizat pisica.


I-am facut ochii din frisca si colorant albastru.


Mustatile cu zahar bourbon.


Pe margine am pus decoratiuni de cioco si felii de lime.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort 'Pisica'" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei

Panini Maker

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Dana_Retetegg 1

09.01.2012, 14:31

Multumesc mult Mena

gaby_gabytza 1

16.02.2012, 13:06

ce fain e

Dana_Retetegg 1

16.02.2012, 21:18

merci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de vanilie si alune