Tort de căpșuni

de Zamfira in Torturi, 19 Oct 2015 | 4082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg căpșune
  • 1 1/2 pachet de pișcoturi
  • 500 g brânză de vaci
  • 250 ml frișcă
  • 80 g ciocolată albă
  • 2 iaurturi mici (280 ml)
  • 1 gelatină Dr.Oetker
  • 5 linguri zahăr pudră
  • 1 esență rom
  • 1 jeleu roșu
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de căpșuni:

Spălăm căpșunile, lăsăm să se scurgă de apă, le tăiem în două.


Pregătim gelatina Dr.Oeker conform instrucțiunilor de pe plic.


Omogenizăm brânza de vaci cu frișca bătută tare.


Topim ciocolata albă și o amestecăm cu iaurtul.


Adăugăm iaurtul la crema de brânza, 5 linguri de zahăr pudră și gelatina topită.


Așezăm pișcoturile într-o tavă de tort cu margine detașabilă și le stropim cu esența de rom omogenizată în 5 linguri de apă.


Fixăm jumătățile de căpșune pe marginea tăvii cu miezul spre exterior.


Turnăm crema de brânză în interior și ușor nivelăm totul fără a mișca poziția căpșunilor de pe margine.


Deasupra așezăm celelalte căpșuni tăiate în două cu miezul spre exterior.


Pregătim jelelul roșu conform instrucțiunilor de pe plic și-l turnăm peste căpșuni.


Lăsăm tortul la rece pentru 12-24 de ore.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de căpșuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mirela0911 1

21.10.2015, 12:55

Frumos și bun!

Zamfira 1

21.10.2015, 23:06

Multumesc!!!

trifadalia 1

11.05.2018, 12:08

gustos o felie daca se poate as lua din el

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort profiterol