Tort de căpșuni

de Zamfira in Torturi, 19 Oct 2015 | 2003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg căpșune
  • 1 1/2 pachet de pișcoturi
  • 500 g brânză de vaci
  • 250 ml frișcă
  • 80 g ciocolată albă
  • 2 iaurturi mici (280 ml)
  • 1 gelatină Dr.Oetker
  • 5 linguri zahăr pudră
  • 1 esență rom
  • 1 jeleu roșu
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de căpșuni:

Spălăm căpșunile, lăsăm să se scurgă de apă, le tăiem în două.


Pregătim gelatina Dr.Oeker conform instrucțiunilor de pe plic.


Omogenizăm brânza de vaci cu frișca bătută tare.


Topim ciocolata albă și o amestecăm cu iaurtul.


Adăugăm iaurtul la crema de brânza, 5 linguri de zahăr pudră și gelatina topită.


Așezăm pișcoturile într-o tavă de tort cu margine detașabilă și le stropim cu esența de rom omogenizată în 5 linguri de apă.


Fixăm jumătățile de căpșune pe marginea tăvii cu miezul spre exterior.


Turnăm crema de brânză în interior și ușor nivelăm totul fără a mișca poziția căpșunilor de pe margine.


Deasupra așezăm celelalte căpșuni tăiate în două cu miezul spre exterior.


Pregătim jelelul roșu conform instrucțiunilor de pe plic și-l turnăm peste căpșuni.


Lăsăm tortul la rece pentru 12-24 de ore.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de căpșuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Andreea Caroline 1

19.10.2015, 22:42

mirela0911 1

21.10.2015, 12:55

Frumos și bun!

Zamfira 1

21.10.2015, 23:06

Multumesc!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de clătite cu mac şi mere