Tort de cioco-ness

de ionix in Torturi, 8 Apr 2010 | 7110 vizualizari

 

din pacate pozele nu-s prea clare... au fost singurele poze pe care le-am putut face :p dar, este un tort rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 750 de grame biscuiti
  • 2 pachete cu unt 85%grasime
  • 1/2 cana cu nuca pisata
  • 6 linguri cu ness
  • 3 linguri de cacao
  • o cana cu zahar pudra
  • esenta de rom
  • 4 plicuri de zahar vanilat

250 ml de cafea rece neindulcita

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de cioco-ness:

Untul se freaca bine impreuna cu zaharul pudra si zaharul vanilat.


galbenusurile se freaca cu un praf de sare si se adauga peste unt.


Adaugam nucile pisate bine si iar amestecam bine.


Punem nessul, cacaoa si romul amestecand bine bine.


Pe un platou asezam un rand de biscuiti, care ii inmuiem in cafea.


Peste biscuiti punem crema, apoi iar biscuiti inmuiati in cafea si tot asa pana terminam biscuitii si crema.


Eu l-am imbracat in nuca si nuca de cocos.


Se da la frigider timp de 24 de ore si apoi se serveste.



Pofta buna!

TIPS-URI

1

biscuitii sa fie neaparat petit beurre pentru ca nu se sfarama si raman ca si cum ar fi un blat...

2

biscuitii se pot inlocui cu un blat normal de cacao

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de cioco-ness" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

ionix 1

14.04.2010, 21:29

Dana, multumesc frumos...

gaby_duceag 1

14.04.2010, 22:00

ce combinatie!!!mamaa!!

janet 1

14.04.2010, 23:35

Este o reteta pe gustul meu!O salvez!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftele in aluat
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cuburi din foietaj cu ciocolata

de Adi 4

la 11:14

Chec cu portocale, rom si stafide

de katty 6

ieri la 22:06

Supa de gaina, cu galuste de gris

de RODIMUR 7

ieri la 20:54

RETETA RECOMANDATA
Tort Amandina