Tort de ciocolata '' Ca la 20 de ani ''

de pity19 in Torturi, 20 Feb 2014 | 2364 vizualizari

 

Nu a mai ramas nimic din el :D Este simplu , ieftin si foarte bun! :

 

INGREDIENTE

  • crema de ciocolata pentru prajituri ,
  • frisca lichida 500 ml ,
  • zahar pudra (3 lingurite) ,
  • cirese (un borcan) ,
  • capsuni (la borcan potrivit) ,
  • bile argintii pentru ornament,
  • ciocolata alba ornament,
  • frisca pentru ornat .
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de ciocolata '' Ca la 20 de ani '':

Se pune crema de ciocolata intr-un castron ( eu am avut doua plicuri), se adauga pe rand cate putin frisca lichida, se mixeaza incontinuu, se pun linguritele de zahar pudra, pana cand devine o crema groasa.


Se insiropeaza blatul (eu am cumparat, doua), cu sirop de la cirese\capsuni, se adauga cate o lingura-doua de crema, se intinde , se adauga cateva cirese, capsuni pe fiecare foaie de blat, lasand putina crema pentru decor.


Se pune crema de ciocolata intr-o punga, se face o intepatura cu foarfeca, se orneaza dupa gustul fiecaruia, apoi cu frisca la tub facem pe margini dungi impletite. Se adauga capsuni, cirese, bilute argintii, ciocolata rasa ... si gata este.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata '' Ca la 20 de ani ''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

20.02.2014, 14:41

babi5 1

20.02.2014, 15:53

pity19 1

20.02.2014, 19:16

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata alba si caramel