Tort de ciocolata in forma de inima

de Madelline in Torturi, 13 Feb 2014 | 2870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 blat cacao
  • frisca hulala
  • nutella
  • ananas
  • visine
  • portocale
  • banane
  • (toate fructele taiate cubulete)
  • Pt. sirop:
  • 2-3 linguri zahar
  • apa
  • esenta rom
  • prima foaie a blatului am insiropat.o cu compotul de ananas
  • Pt. glazura
  • 1 ciocolata neagra si jumatate de cioco alba
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de ciocolata in forma de inima:

Insiropam fiecare foaie a blatului cu siropul de ananas sau cu siropul din zahar caramelizat,apa si esenta.


Punem peste foaie crema facuta din frisca cu nutella si fructele.


Pt ornat eu am folosit glazura de ciocolata (am pus pe foc intr-o craticioara jumatate de ciocolata neagra, jumatate de ciocolata alba, putina apa si am asteptat sa se topeasca).


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata in forma de inima" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

14.02.2014, 16:14

MIUTA 1

14.02.2014, 16:57

Rocsi 1

14.02.2014, 20:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piersicute
  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

RETETA RECOMANDATA
Tort tren cu crema de vanilie si ciocolata