Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este delicios, si am avut un succes incredibil cu el. E unul dintre deserturile mele preferate. Nu e gretos defel, crema pe care o folosesc eu are un gust intens de ciocolata usor amaruie.
Se pregatesc clatitele dupa aceeasi reteta de aici: http://www.bucataras.ro/retete/2014/clatite.html#com7635
Se face crema conform instructiunilor de pe plic (se bate praful cu 400 ml lapte vreo 3 minute, iar eu adaug si 3 linguri de zahar).
Se pune o lingura de crema pe fiecare clatita, si se cladesc clatitele pentru a forma un tort. Ultimul strat este de crema, cu care se imbraca tot tortul, si se decoreaza dupa preferinte.
E extraordinar de bun, si nu veti da gres cu el.
1
desi pare cam putin o lingura de crema, esre suficienta. Eu am incercat sa fac cu 2 plicuri, am pus prea multa crema si nu a fost la fel de bun.
2
incercati sa folositi Creme Ole, are un gust bun, de ciocolata. Eu nu am gasit ultima oara decat de la Dr. Oetker.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult