Tort de foietaj cu Ceva Fin

de Valclaudia in Torturi, 15 Sep 2013 | 6930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj (800 gr)
  • 1 pachet de unt
  • 1 cutie branza Delaco "Ceva Fin si pufos"
  • 150 gr. zahar pudra
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 sticluta esenta de rom
  • 1 pachet de 140 gr. biscuiti umpluti cu ciocolata din comert
  • 100 gr. ciocolata cu lapte
  • 100 gr. ciocolata amaruie
  • 5 linguri de lapte
  • inimioare albe si roz pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de foietaj cu Ceva Fin:

Dezghetam aluatul foietaj la temperatura camerei.


Intindem cele doua foi si le decupam cu ajutorul tavii in forma de inima.


Coacem foile de foietaj la temperatura mare pana se umfla si devin crocante si rumene.


Untul, la temperatura camerei se amesteca cu zaharul pudra.


Incorporam cu grija cate o lingurita de branza Ceva Fin in untul frecat cu zahar.


Zdrobim biscuitii umpluti si ii incorporam in crema. Adaugam esenta de rom si cele 2 linguri de cacao.


Dupa ce s-au racit foile, le umplem cu crema obtinuta.


Topim cele 2 tipuri de ciocolata in 5 linguri de lapte la foc mic.


Decoram tortul dupa imaginatie,apoi asternem o ploaie de inimioare roz si albe...


Se serveste a doua zi, cand foile nu se mai zdrobesc la taiere.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de foietaj cu Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Mihaela11_jo 1

01.11.2013, 14:50

Foarte tentant

Nicole28 1

27.04.2014, 16:18

Xandrinne 1

25.08.2014, 11:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de branza - Dukan