Tort de foietaj cu Ceva Fin

de Valclaudia in Torturi, 15 Sep 2013 | 7275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj (800 gr)
  • 1 pachet de unt
  • 1 cutie branza Delaco "Ceva Fin si pufos"
  • 150 gr. zahar pudra
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 sticluta esenta de rom
  • 1 pachet de 140 gr. biscuiti umpluti cu ciocolata din comert
  • 100 gr. ciocolata cu lapte
  • 100 gr. ciocolata amaruie
  • 5 linguri de lapte
  • inimioare albe si roz pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de foietaj cu Ceva Fin:

Dezghetam aluatul foietaj la temperatura camerei.


Intindem cele doua foi si le decupam cu ajutorul tavii in forma de inima.


Coacem foile de foietaj la temperatura mare pana se umfla si devin crocante si rumene.


Untul, la temperatura camerei se amesteca cu zaharul pudra.


Incorporam cu grija cate o lingurita de branza Ceva Fin in untul frecat cu zahar.


Zdrobim biscuitii umpluti si ii incorporam in crema. Adaugam esenta de rom si cele 2 linguri de cacao.


Dupa ce s-au racit foile, le umplem cu crema obtinuta.


Topim cele 2 tipuri de ciocolata in 5 linguri de lapte la foc mic.


Decoram tortul dupa imaginatie,apoi asternem o ploaie de inimioare roz si albe...


Se serveste a doua zi, cand foile nu se mai zdrobesc la taiere.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de foietaj cu Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Mihaela11_jo 1

01.11.2013, 14:50

Foarte tentant

Nicole28 1

27.04.2014, 16:18

Xandrinne 1

25.08.2014, 11:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort ''Mada''