Tort de fructe

de diana_cnt86 in Torturi, 10 Aug 2013 | 1182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6linguri de zahar
  • 6linguri de faina
  • 1 litru frisca Hulala
  • 1 plic de budinca Dr. Oteker
  • 1 praf de copt
  • 1 plic gelatina
  • 500 ml lapte
  • 1 compot de fructe
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de fructe:

Pentru inceput se separa albusurile de galbenus.Albusurile se bat spuma iar apoi se adauga zaharul ,treptat.


.Dupa ce adaugam zaharul,adaugam si cele 6 linguri de faina amestecate cu praful de copt.Se unge o tava cu margarina sau ulei,se tapeteaza cu faina,se adauga compozitia si se da la cuptor la foc mediu timp de 15 minute.


Intre timp preparam budinca si gelatina.Gelatina, se dizolva in 100 ml suc de compot sau apa.Continutul plicului de budinca se dizolva in 100 ml de lapte,iar restul de 400 se pune la fiert.Cand laptele a fiert adaugam budinca.In final cand budinca este gata,oprim focul, adaugam gelatina si lasam sa se raceasca.


Blatul facut ulterior se taie in 3 parti egale.


500 de ml de frisca se omogenizeaza cu mixerul.Cand crema s-a racit se adauga peste frisca,si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase.Se ia o oala si se tapeteaza cu ceolofan sau folie aluminiu pe interior.Incepem asamblarea tortului astfel.1 parte de tort taiata se aseaza prima,se insiropeaza cu sucul de la compot,se aseaza fructe apoi crema,si asa procedam cu celelalte blaturi.Cand tortul este asamblat se da la frigider 2 ore.Dupa cele 2 ore restul de frisca ramasa se bate cu mixerul.Se scoate tortul din oala respectiva si se incepe ,,imbracarea,, lui in frisca iar apoi se orneaza dupa gust.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de fructe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

10.08.2013, 21:26

Bine ai venit

MotanLaOale 1

11.08.2013, 10:14

diana_cnt86 1

16.08.2013, 00:44

multumesc rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu capsuni