Desert tort la rece cu crema de iaurt si ananas

de mirela0911 in Torturi, 5 Apr 2017 | 1328 vizualizari

 

Cand ai la indemana cateva ingrediente, deloc sofisticate, ce poate fi mai simplu decat sa prepari rapid un tort la rece? A iesit delicios si pe placul tuturor! 

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete de piscoturi (22 buc)
  • 1 cutie compot ananas
  • 400 g iaurt grecesc
  • 80 g zahar pudra vanilat
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 buc kiwi
  • 1 banana
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort la rece cu crema de iaurt si ananas:

Se desface compotul, se taie cubulete mai mici ananasul si se pune la scurs.


Se tapeteaza o tava de tort cu pereti detasabili cu folie alimentara. Se iau piscoturile si se insiropeaza in sucul de la ananas. Se asaza pe fundul tavii unul langa altul.


Iaurtul se amesteca cu zaharul pudra vanilat. Se adauga bucatile de ananas din care pastram cateva si pentru decor. Se amesteca. Frisca lichida se mixeaza separat. Se incorporeaza frisca in crema de iaurt, apoi se toarna in tava, peste piscoturi.


Deasupra se asaza restul piscoturilor, doar pe margine (doar pentru atat mi-au ajuns piscoturile). Mijlocul se orneaza cu bucati de kiwi, banane si ananas. Se da tortul la rece pentru cel putin 2 ore.


Se scoate de la frigider, se indeparteaza peretii detasabili si folia alimentara, se asaza pe un platou, se portioneaza si se serveste.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga orice alte fructe preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort la rece cu crema de iaurt si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

-Licurici- 1

06.04.2017, 14:26

gigistavar 1

08.04.2017, 10:04

-Marius- 1

15.04.2017, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si crema de zahar ars