Desert tort la rece cu crema de iaurt si ananas

de mirela0911 in Torturi, 5 Apr 2017 | 2654 vizualizari

 

Cand ai la indemana cateva ingrediente, deloc sofisticate, ce poate fi mai simplu decat sa prepari rapid un tort la rece? A iesit delicios si pe placul tuturor! 

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete de piscoturi (22 buc)
  • 1 cutie compot ananas
  • 400 g iaurt grecesc
  • 80 g zahar pudra vanilat
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 buc kiwi
  • 1 banana
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort la rece cu crema de iaurt si ananas:

Se desface compotul, se taie cubulete mai mici ananasul si se pune la scurs.


Se tapeteaza o tava de tort cu pereti detasabili cu folie alimentara. Se iau piscoturile si se insiropeaza in sucul de la ananas. Se asaza pe fundul tavii unul langa altul.


Iaurtul se amesteca cu zaharul pudra vanilat. Se adauga bucatile de ananas din care pastram cateva si pentru decor. Se amesteca. Frisca lichida se mixeaza separat. Se incorporeaza frisca in crema de iaurt, apoi se toarna in tava, peste piscoturi.


Deasupra se asaza restul piscoturilor, doar pe margine (doar pentru atat mi-au ajuns piscoturile). Mijlocul se orneaza cu bucati de kiwi, banane si ananas. Se da tortul la rece pentru cel putin 2 ore.


Se scoate de la frigider, se indeparteaza peretii detasabili si folia alimentara, se asaza pe un platou, se portioneaza si se serveste.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga orice alte fructe preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort la rece cu crema de iaurt si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

-Licurici- 1

06.04.2017, 14:26

gigistavar 1

08.04.2017, 10:04

-Marius- 1

15.04.2017, 08:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu 2 blaturi si 2 creme