Tort de inghetata cu banane

de Lau in Dulciuri, 29 Iul 2011 | 2958 vizualizari

 

by bitza adaptata dupa gustul meu

 

INGREDIENTE

  • 130 g biscuiti cacao
  • 50 ml cafea
  • 2 banane
  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 300 ml lapte
  • 350 ml frisca
  • 1 lingura amidon
  • DECOR
  • frisca
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de inghetata cu banane:

Ouale cu zaharul se mixeaza bine pana ce acesta se topeste,se adauga amidonul si se omogenizeaza.


Laptele se incalzeste,se adauga crema, se amesteca,se pune la foc mic cca 5 min,amestecand continuu pana se ingroasa.


1 banana se piseaza si se adauga in compozitie.


Frisca se bate bine si se adauga in compozitie,se omogenizeaza si se da la congelator 1 ora.


Se scoate si se mixeaza pentru a sparge acele de gheata,se da din nou la congelator dupa o ora se procedeaza la fel.


Se ia o caserola mai adanca si se imbraca in folie alimentara, se adauga inghetata,se taie banana felii si se adauga in inghetata,se acopera cu folie si se da la congelator 3 ore.


Biscuiti ii sfaramam si ii amestecam cu cafea.


Dupa 3 ore se adauga compozitia de biscuiti si cu o lingura ii presam putin.


Dam la congelator pana a 2-a zi.


Cu ajutorul unei farfurii rasturnam tortul in asa fel ca biscuiti sa fie la baza.


Decoram cu frisca, dupa cum dorim, sau putem servi simplu.


pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de inghetata cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

adry88 1

05.08.2011, 11:49

bun bun

babyyy 1

05.08.2011, 16:25

Lau 1

07.08.2011, 22:14

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dobos Tort