Budinca de fistic cu frisca si capsuni

de Constelatialeu in Dulciuri, 4 Iun 2014 | 1321 vizualizari

 

Amalgam de culoare,savoare,aroma.....gustul nu se discuta,iti place mananci,nu-ti place nu mananci...e foarte simplu....

 

INGREDIENTE

  • 1 plic pudding premium de fistic de la Dr.Oetker
  • 5 linguri zahar
  • 400 ml lapte
  • 300 ml smantana pentru frisca sau frisca vegetala
  • sos de capsuni = capsuni foarte coapte,facute piure+2 linguri de zahar
  • capsuni pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de fistic cu frisca si capsuni:

Mai intai am pregatit sosul de capsuni ca sa se raceasca bine.Am ales cateva capsuni foarte coapte ,le-am pasat,am adaugat 2 linguri de zahar si apoi am pus la fiert,pana a scazut suficient.Am lasat sosul la racit.


Intr-o cratita cu fundul mai gros,am pus praful de budinca,zaharul si apoi laptele ,turnand cate putin si amestecand bine sa nu se formeze cocoloase.Am pus cratita pe foc si am amestecat continuu pana a inceput sa fiarba si sa se ingroase.Am dat cratita de pe foc si am lasat-o sa se raceasca,cat sa pot sa adaug frisca fara sa se taie.


Am mixat foarte bine smantana de frisca,am adaugat si 2 pliculete de zahar vanilat,daca folositi frisca vegetala nu mai e nevoie sa o indulciti.Am oprit pentru ornat iar restul am omogenizat-o in budinca.


Am pregatit cupele,asezand un strat de sos de capsuni,strat de budinca,strat de sos si iar budinca,deasupra am ornat cu frisca si capsuni intregi....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de fistic cu frisca si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

merisor 1

05.06.2014, 13:45

Huoooooooooooooo, ca ma faci sa lesin aici! )

laura_n 1

05.06.2014, 15:34

Si eu cu Merisor )))

xana 1

07.06.2014, 00:32

Ce frumusete!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu blat de cocos, jeleu de capsuni si foi de napolitane