Tort de mere la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 29 Oct 2019 | 144 vizualizari

 

A iesit foarte bun. Inspirat de Merisor.

 

INGREDIENTE

  • 4 mere mari
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • 3 bucati rahat
  • dulceata de gutui
  • 1 plic zahar vanilat
  • scortisoara
  • BLAT:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 plic praf de copt cu sofran
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de mere la slow cooker Crock-Pot:

Merele se curata de coaja si se scoate cotorul cu o scula speciala sau cu un cutit subtire.


In vasul slow cookerului Crock-Pot uns cu unt se pune zaharul uniform pe fund.


La merele curatate se astupa orificiul de jos cu o bucata de rahat si se pun in vas peste zahar.


Se umplu merele cu dulceata de gutui.


Se presara zaharul vanilat si scortisoara.


Se pun cubulete de unt deasupra.


Se seteaza pe modul High pentru 2 ore.


Dupa 2 ore se opreste aparatul si se lasa la racit.


Intr-un castron se mixeaza albusurile cu un praf de sare.


Se pune zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza pana devine lucioasa.


Se pun si galbenusurile si se mixeaza.


Se pune faina cu praful de copt si se omogenizeaza cu o spatula.


Se toarna blatul peste merele racite si se niveleaza.


Se seteaza pe modul High pentru 2 ore.


Se face proba cu scobitoarea.


Se lasa la racit 15-20 de minute si se rastoarna pe un platou.


Se lasa sa sa raceasca de tot.


Se poate orna cu frisca sau crema.


Eu l-am lasat asa ca sa simt gustul merelor.


Se portioneaza si se serveste.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de mere la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dantes 1

31.10.2019, 12:31

Bun!

MotanLaOale 1

31.10.2019, 12:36

Multumesc

mihaelar63 1

01.11.2019, 00:51

La tortul acesta deja salivez )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu ciocolata si crema de vanilie

ieri la 12:44

Ostropel de pui ca la mama acasa

ieri la 10:34

Vitel in stil asiatic

ieri la 10:12

Ardei iuti cu stafide - marinati in otet

pe 11.11 la 23:02

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot 3,5 L