Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Preparatele de peste sunt intotdeauna usoare si deosebit de gustoase.Tortul de somon afumat este excelent daca avem musafiri.
(4 portii;25'+3h.)
1.Se amesteca branza topita cu branza mascarpone, se adauga sare, piper alb proaspat macinat si 1/2 din sucul de lamaie.
2.Daca painea este proaspata, i se taie coaja si se procedeaza astfel:se unge o felie de paine cu crema de branza, se acopera cu o felie de somon afumat si se continua pana cand se termina painea, crema de branza si feliile de somon afumat.Se impacheteaza in folie si se tine la rece, in frigider, 3 ore.
Se feliaza cand se serveste .Tortul de somon afumat se insoteste de amestecul de salata verde , asezonata cu ulei de masline si restul de suc de lamaie,si un vin alb sec.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult