Tort de somon afumat

de Roda in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2009 | 2657 vizualizari

Tort de somon afumat

 

Preparatele de peste sunt intotdeauna usoare si deosebit de gustoase.Tortul de somon afumat este excelent daca avem musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 100g. branza topita,
  • 100g.mascarpone,
  • 1 manunchi de marar,
  • sare,
  • piper alb,
  • sucul de la 1/2 lamaie,
  • 8 felii de paine alba,
  • 250g. somon afumat,
  • 300g. amestec de salata verde(creata, rosie, rucola),
  • 2 linguri ulei de masline;
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de somon afumat:

(4 portii;25'+3h.)


1.Se amesteca branza topita cu branza mascarpone, se adauga sare, piper alb proaspat macinat si 1/2 din sucul de lamaie.


2.Daca painea este proaspata, i se taie coaja si se procedeaza astfel:se unge o felie de paine cu crema de branza, se acopera cu o felie de somon afumat si se continua pana cand se termina painea, crema de branza si feliile de somon afumat.Se impacheteaza in folie si se tine la rece, in frigider, 3 ore.


Se feliaza cand se serveste .Tortul de somon afumat se insoteste de amestecul de salata verde , asezonata cu ulei de masline si restul de suc de lamaie,si un vin alb sec.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Roda 1

01.05.2009, 21:48

Nu am reusit sa postez numarul de portii si timpul aferent prepararii , de aceea am scris aceste date in cadrul modului de preparare.

Catalin 1

05.05.2009, 23:46

Mama, da' ce nervoasa esti! Tocmai azi ... Daca am fost informat bine, e ziua ta de nastere, nu? Iti dorim ani multi si relaxati.
Totusi, poti sa fii un pic mai clara si sa ne spui ce te deranjeaza, de fapt, pe bucataras.ro?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brînză topită de casă