Tort de somon afumat

de Roda in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2009 | 2444 vizualizari

 

Preparatele de peste sunt intotdeauna usoare si deosebit de gustoase.Tortul de somon afumat este excelent daca avem musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 100g. branza topita,
  • 100g.mascarpone,
  • 1 manunchi de marar,
  • sare,
  • piper alb,
  • sucul de la 1/2 lamaie,
  • 8 felii de paine alba,
  • 250g. somon afumat,
  • 300g. amestec de salata verde(creata, rosie, rucola),
  • 2 linguri ulei de masline;
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de somon afumat:

(4 portii;25'+3h.)


1.Se amesteca branza topita cu branza mascarpone, se adauga sare, piper alb proaspat macinat si 1/2 din sucul de lamaie.


2.Daca painea este proaspata, i se taie coaja si se procedeaza astfel:se unge o felie de paine cu crema de branza, se acopera cu o felie de somon afumat si se continua pana cand se termina painea, crema de branza si feliile de somon afumat.Se impacheteaza in folie si se tine la rece, in frigider, 3 ore.


Se feliaza cand se serveste .Tortul de somon afumat se insoteste de amestecul de salata verde , asezonata cu ulei de masline si restul de suc de lamaie,si un vin alb sec.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (3)

Roda 1

01.05.2009, 21:48

Nu am reusit sa postez numarul de portii si timpul aferent prepararii , de aceea am scris aceste date in cadrul modului de preparare.

Catalin 1

05.05.2009, 23:46

Mama, da' ce nervoasa esti! Tocmai azi ... Daca am fost informat bine, e ziua ta de nastere, nu? Iti dorim ani multi si relaxati.
Totusi, poti sa fii un pic mai clara si sa ne spui ce te deranjeaza, de fapt, pe bucataras.ro?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu somon afumat