Tort de vanilie cu ciocolata

de MIUTA in Torturi, 12 Ian 2011 | 6178 vizualizari

 

Astazi am facut pentru baietii mei dragi iar un tort rapid.A iesit asa de bun ca sigur o sa mai fac cat de curand.

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort de vanilie(comert)
  • 2 creme de ciocolata Dr.Oetker
  • 500 ml lapte rece
  • 2 glazuri de caramel Dr.Oetker
  • 4 linguri apa rece(pt. glazura)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de vanilie cu ciocolata:

Am pus cremele intr-un vas si le-am amestecat cu laptele.Am mixat compozitia 5 minute.Blatul de tort din comert are 3 foi.Am asezat o foaie,am insiropat cu sirop facut din 100ml apa,2 linguri zahar pudra si esenta de vanilie.Am pus cea de-a doua foaie,am insiropat si am pus restul de crema.Am pus cea de-a treia foaie fara sa mai insiropez.Am imbracat tortul in glazura de caramel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de vanilie cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mirela0911 1

13.01.2011, 22:21

chiar ca e rapid, si e si frumos

corina241 1

14.01.2011, 10:11

bunnn

feliciacristea46 1

10.12.2013, 21:10

nu se compara cu cel facut in casa !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos