Tort de zmeura si mascarpone

de Irina in Torturi, 29 Sep 2011 | 6865 vizualizari

 

Foarte usor de preparat si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame zmeura
  • 250 grame mascarpone
  • 300 grame smantana
  • 3 linguri de zahar brun
  • 1 pachet foi gelatina
  • 1 pachet piscoturi 
  • 1 plic tort gelee
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de zmeura si mascarpone:

Zmeura se pune intr-un vas pe aragaz impreuna cu zaharul. Cand zaharul s-a topit se da la o parte de pe foc si se adauga gelatina. Se lasa apoi la racit.


In forma cu fund detasabil se asaza cu grija piscoturile.


Crema mascarpone se amesteca cu piureul de zmeura racit si cu smantana pana se obtine un amestec omogen. Se toarna crema rezultata in forma de tort si se lasa in frigider la racit pentru 2 ore.


Acum e binisor inchegat si putem aranja deasupra fructe proaspete. Eu am combinat zmeura cu afine. Tot acum se prepara si jeleul (suc de fructe amestecat cu praful din plic) si se toarna deasupra fructelor.


Se pune iar in frigider unde se mai lasa cateva ore pana se incheaga bine.


Ia uitati-va ce mi-a iesit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de zmeura si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

COMENTARII (20)

PapaBun 1

28.10.2011, 03:23

Doar la tort jindui(esc?)...pe Gusti ti-l las tie, pe Bunica v-o doresc sanatoasa si mereu aproape .
Sper sa veniti candva in Dublin, hai ca nu e asa la capatul lumii, aveti curse directe Bucuresti - Dublin si cu Aer Lingus si cu Blue Air, o sa va placa mult de tot si am sa va duc cu masina in locuri alese .
Noroc ca mai vorbesc cu tine, Gusti nu ma mai baga in seama de la o vreme , na ca l-am dat in gat .

Irina 1

06.11.2011, 10:38

Cristi, propunerea ta imi face cu ochiul. Si la propriu si la figurat! Ajungem noi si-n Dublin, sunt convinsa ca esti cel mai potrivit "ghid" al orasului. Si uite-asa veti sta si voi doi de vorba pe-ndelete...

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 14:22

arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Bucataras