Tort de zmeura si mascarpone

de Irina in Torturi, 29 Sep 2011 | 7253 vizualizari

 

Foarte usor de preparat si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame zmeura
  • 250 grame mascarpone
  • 300 grame smantana
  • 3 linguri de zahar brun
  • 1 pachet foi gelatina
  • 1 pachet piscoturi 
  • 1 plic tort gelee
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de zmeura si mascarpone:

Zmeura se pune intr-un vas pe aragaz impreuna cu zaharul. Cand zaharul s-a topit se da la o parte de pe foc si se adauga gelatina. Se lasa apoi la racit.


In forma cu fund detasabil se asaza cu grija piscoturile.


Crema mascarpone se amesteca cu piureul de zmeura racit si cu smantana pana se obtine un amestec omogen. Se toarna crema rezultata in forma de tort si se lasa in frigider la racit pentru 2 ore.


Acum e binisor inchegat si putem aranja deasupra fructe proaspete. Eu am combinat zmeura cu afine. Tot acum se prepara si jeleul (suc de fructe amestecat cu praful din plic) si se toarna deasupra fructelor.


Se pune iar in frigider unde se mai lasa cateva ore pana se incheaga bine.


Ia uitati-va ce mi-a iesit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de zmeura si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

PapaBun 1

28.10.2011, 03:23

Doar la tort jindui(esc?)...pe Gusti ti-l las tie, pe Bunica v-o doresc sanatoasa si mereu aproape .
Sper sa veniti candva in Dublin, hai ca nu e asa la capatul lumii, aveti curse directe Bucuresti - Dublin si cu Aer Lingus si cu Blue Air, o sa va placa mult de tot si am sa va duc cu masina in locuri alese .
Noroc ca mai vorbesc cu tine, Gusti nu ma mai baga in seama de la o vreme , na ca l-am dat in gat .

Irina 1

06.11.2011, 10:38

Cristi, propunerea ta imi face cu ochiul. Si la propriu si la figurat! Ajungem noi si-n Dublin, sunt convinsa ca esti cel mai potrivit "ghid" al orasului. Si uite-asa veti sta si voi doi de vorba pe-ndelete...

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 14:22

arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort cu trandafiri