Tort Denysa

de Michelle in Torturi, 16 Mar 2010 | 6016 vizualizari

 

l-am facut pentru ziua fetitei mele...

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 2 oua
  • 2 lg zahar
  • 2 lg faina
  • 1 lg ulei
  • 1lg apa
  • am facut 3 blaturi fiecare blat din ingredientele de mai sus
  • blat cacao:doar unul
  • 2 oua
  • 2lg zahar
  • 1lg faina
  • 1lg cacao
  • 1 lg apa
  • 1lg ulei
  • Umplutura:
  • 500 ml frisca
  • banane
  • kiwi
  • portocale
  • Sirop
  • coaja la 2 portocale 100 grame zahar,rom si apa 1l
  • ptr imbracarea tortului:
  • 500 ml frisca
  • 3 mandarine
  • trandafiri din sugus
  • si un pic de colorant verde
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Denysa:

se face blaturile..eu le-am facut sub forma de inimioara.blat padispan

se bate frisca,se face siropul si se prepara fructele Asamblarea: Blat alb,sirop,frisca,portocale,frisca blat negru,sirop,frisca,kiwi,frisca blat alb,sirop,frisca,banane,frisca felii de mandarina,blat alb,sirop frisca  se orneaza dupa plac..

TIPS-URI

1

are felia 11 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Denysa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort inima